Honig kippensoep

Het motto van Honig is dat eten mensen samenbrengt. Dit komt omdat je tijdens het eten met elkaar praat en naar elkaar luistert. Hoe hectisch de dag ook is geweest met het avondeten zit je met zijn allen bij elkaar aan tafel. Tegenwoordig krijgt iedereen het steeds drukker, zowel jong als oud. In praktijk lukt samen tafelen dan ook steeds minder jammer genoeg. Honig wil er daarom ook voor zorgen dat wij in heel Nederland weer gezellig vaker met zijn allen gaan tafelen. Dit is dan ook een van de redenen dat Honig zoveel variaties qua gerechten heeft en ook nog eens uit verschillende culturen wat de gerechten nog interessanter maakt.

De bekende gerechten van Honig

Je ziet het al veel op de reclames. De gerechten van Honig, wie kent ze nou niet? Ze bieden ook een reeks van verschillende producten aan. Dit zijn soepen, bakken, mixen & sauzen, deegwaren, familiegerechten en Mexicaans. Ze hebben ook diverse soorten gerechten uit verschillende regio's. Van Arabische gerechten naar Noord-Afrikaanse gerechten. De andere regio's waar je uit kan kiezen zijn; Europees, Hollands, Italiaans en Zuid-Amerikaans.

Honig soepen

Honig biedt dan ook in elke categorie veel keuzemogelijkheden om uit te kiezen. Denk hierbij aan de bekende Honig soepen. Ze hebben maar liefst ruim 30 verschillende soepen waar je uit kan kiezen. Zo gezegd zou je elke dag in de maand een andere uitproberen. De bereidingstijd van de Honig soepen liggen tussen de 15 en 25 minuten. Dit betekent dan ook dat het niet al te lang duurt om ze klaar te maken. Uit alle variaties van soepen hebben wij voor de Honig kippensoep gekozen.

Kippensoep

Honig biedt niet een, twee of drie verschillende kippensoepen aan. Dit zijn er maar liefst 9. Deze soepen komen natuurlijk ook van andere culturen waarna je elke keer een andere kippensoep kunt proberen. Zo heb je kippensoep, maar elke heeft dan weer een andere smaak. De kippensoep die je kiest is natuurlijk naar je eigen keuze. Dat is dan ook de hoofdreden waarom Honig zoveel verschillende kippensoepen biedt.

Zo maak je Honig gebonden kippensoep

Uit alle kippensoepen waar je uit kan kiezen, hebben wij gekozen voor de Honig gebonden kippensoep. Deze soep bevat ook een lekkere crème die ervoor zorgt dat je maag van binnen lekker warm wordt. De basis staat al voor je klaar, het enige wat je nog moet toevoegen is wat kipfilet. Lekker makkelijk dus. De benodigdheden bestaan uit 200 gram kipfilet, 125 gram champignons en een kleine rode paprika. Je doet de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water. Dit roer je je dan met een garde en breng je aan de kook. Wanneer de soep aan het koken is voeg je de kipfilet, champignons en de rode paprika toe. Doe de deksel erop, maar niet helemaal dat je de deksel afsluit. Ondertussen roer je erdoor en de soep laat je voor 10 minuten rustig koken.